Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20/12/2022

Рішення сесії від 15.12.2022 № 1170 «Про встановлення надбавки, преміювання та надання матеріальної допомоги міському голові  м.Старий Самбір у 2023 році»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20-а  сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  15 грудня 2022р.                         м. Старий Самбір                          № 1170

Про встановлення надбавки, преміювання та надання матеріальної допомоги міському голові  м.Старий Самбір у 2023 році.

         У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України № 268 від 09.03.2006 року «Про упорядкування структури  та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» із змінами та доповненнями, ст.21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада, -

 

         ВИРІШИЛА:

 

1.Встановити з 01.01.2023 року щомісячну надбавку за виконання особливо важливої роботи Старосамбірському міському голові Трухиму І.С. надбавку у розмірі 50 відсотків посадового  окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

2.Встановити з 01.01.2023 року відповідно до особливого вкладу в загальні результати роботи Старосамбірському міському голові Трухиму І.С щомісячний розмір премії у розмірі 50 відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, вислугу років та надбавки за високі досягнення.

В разі необхідності, зміни розміру щомісячного преміювання вносяться на розгляд сесії міської ради за погодженням з постійною комісією міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

3.Надавати міському голові одноразову грошову допомогу на оздоровлення при виході у щорічну відпустку та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 268 від 09.03.2006 року у розмірі середньомісячної заробітної плати, а також, за наявності економії фонду заробітної плати, здійснювати преміювання до державних, професійних свят в розмірі 100 відсотків від посадового окладу, в межах фонду оплати праці.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат міської ради Р.Лазірко).

        

 

Міський голова                                                 Ігор ТРУХИМ