Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20/12/2022

Рішення сесії від 15.12.2022 № 1176 «Про затвердження вартості однієї нормо-години на виконання робіт з технічної інвентаризації нерухомого майна КП «Старосамбірське МБТІ та ЕО»»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  15 грудня 2022р.                                        м. Старий Самбір                          № 1176  

Про затвердження вартості однієї нормо-години на виконання робіт з технічної інвентаризації нерухомого майна КП «Старосамбірське МБТІ та ЕО»

                Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.36 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновок постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, Старосамбірська міська рада

 

            ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити вартість однієї нормо-години на виконання робіт з технічної інвентаризації нерухомого майна  КП «Старосамбірське МБТІ та ЕО» для населення – 154,98 грн., для інших споживачів – 187,56 грн. згідно калькуляції (додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова комісії – А.Борецький).

 

 

Міський голова                                          Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: