Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20/12/2022

Рішення сесії від 15.12.2022 № 1179 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 грудня 2022р.                                    м. Старий Самбір                          №1179

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

            Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для товарного сільськогосподарського виробництва, керуючись ст.12, 81, 125, 126 Земельного Кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада,-

ВИРІШИЛА:

            1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в натурі (на місцевості) для надання у власність громадянам згідно додатку №1.

2. Передати у власність громадянам, зазначеним у додатку №1 до даного рішення, земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Старосамбірської міської ради Самбірського району.

3. Громадянам, зазначеним у додатку №1 до даного рішення, оформити право власності на земельні ділянки відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: