Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20/12/2022

Рішення сесії від 15.12.2022 № 1181 «Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 грудня 2022р.                  м. Старий Самбір              №1181

Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

            Розглянувши клопотання ПрАТ «Київстар» про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.55 Закону України «Про землеустрій», Старосамбірська  міська рада,-

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл ПрАТ «Київстар» на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,12 га за межами населеного пункту с.Волошиново із земель запасу Старосамбірської міської ради.
  2. Розроблену технічну документацію погодити відповідно до норм чинного законодавства та подати для затвердження на сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ