Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

20/12/2022

Рішення сесії від 15.12.2022 № 1993 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для обслуговування нежитлових будівель у м. Старий Самбір, вул.Дрогобицька, 20»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 грудня 2022р.                     м. Старий Самбір                    № 1193

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для обслуговування нежитлових будівель у м. Старий Самбір, вул.Дрогобицька, 20

            Заслухавши інформацію голови постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою Гейника В.О. про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для обслуговування нежитлових будівель у м. Старий Самбір, вул. Дрогобицька,20 та з метою чіткого ведення обліку земель, керуючись ст.12, 122, Земельного Кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Старосамбірській міській раді на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку орієнтовною площею 10,00 га для обслуговування нежитлових будівель у м.Старий Самбір, вул. Дрогобицька,20 Самбірського району Львівської області.

2. Виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку орієнтовною площею 10,00га для обслуговування нежитлових будівель у м. Старий Самбір, вул. Дрогобицька,20  подати для затвердження на чергову сесію Старосамбірської міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ