Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

01/12/2022

Рішення сесії від 24.11.2022 № 1144 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення Геращенку П.М.»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19-а позачергова сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я                                         

від 24 листопада 2022р.                         м. Старий Самбір                          № 1144

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення Геращенку П.М.

Розглянувши заяву гр.Геращенка Павла Миколайовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення в м. Старий Самбір, вул.Вітовського, ****, керуючись ст. 12, 118, 121, 122 Земельного Кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада -

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Геращенка Павла Миколайовича орієнтовною площею 0,14га для обслуговування нежитлового приміщення в м.Старий Самбір, вул.Вітовського, *****, на території Старосамбірської міської ради.

2. Гр. Геращенку Павлу Миколайовичу розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення в м. Старий Самбір, вул.Вітовського, ****, на території Старосамбірської міської ради погодити та подати на затвердження.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення