Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

01/12/2022

Рішення сесії від 23.10.2024 № 1145 «Про приєднання Старосамбірської міської ради до Асоціації «Карпатський Єврорегіон –Польща»»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19-а позачергова сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 24 листопада 2022 р.                        м. Старий Самбір                       1145

Про приєднання Старосамбірської міської ради до Асоціації «Карпатський Єврорегіон –Польща»

Розглянувши запрошення Асоціації «Карпатський Єврорегіон – Польща» від 01.09.2022 року SEK/01/09/22DL , з метою розроблення та реалізації спільних ініціатив, заходів, проектів, програм і стратегій транскордонного співробітництва, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, беручи до уваги ч.6 ст.9-1 ЗУ «Про транскордонне співробітництво», керуючись п. 21-1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

            ВИРІШИЛА:

  1. Приєднатися до Асоціації «Карпатський Єврорегіон – Польща».
  2. Уповноважити представляти Старосамбірську міську раду у взаємовідносинах з Асоціацією «Карпатський Єврорегіон – Польща» міського голову Ігоря Трухима.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

 

Міський голова                                               Ігор ТРУХИМ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення