Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

18/05/2023

Рішення сесії від 11.05.2023 № 1384 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області»

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

23 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 травня 2023р.                               м. Старий Самбір                          №1384

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області

            Розглянувши заяву голови ФГ «Золоте Руно ФВ» Сушинського Віталія Михайловича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Старосамбірської міської ради та надання їх в оренду, враховуючи висновки та зауваження постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, відповідно до ст.ст.12, 371, 123 Земельного кодексу України, ст.13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), пункту 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Старосамбірської міської ради

            ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 27,1095га, з кадастровим номером 4625180900:05:000:0014 за межами с.Тиха на території Старосамбірської міської ради.

2. Передати в оренду ФГ «Золоте Руно ФВ» земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 27,1095га, з кадастровим номером 4625180900:05:000:0014 за межами с.Тиха на території Старосамбірської міської ради терміном на 7(сім ) років.

3. Доручити Старосамбірському міському голові І.Трухиму укласти договір оренди земельної ділянки, вказаної у п.1 цього рішення  з ФГ «Золоте Руно ФГ».

4. Встановити орендну плату в розмірі 8% річних від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, вказаної у п.1 цього рішення.

5. Зобов’язати голову ФГ «Золоте Руно ФВ» протягом 5 (п'яти) робочих днів з дня укладення договорів оренди землі зареєструвати право оренди земельних ділянок у встановленому законодавством порядку. Повідомити Орендодавця про державну реєстрацію права оренди не пізніше наступного робочого дня після вчинення реєстраційних дій, з наданням копії підтверджуючого документу.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ