Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

18/05/2023

Рішення сесії від 11.05.2023 № 1393 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок під існуючими комунальними дорогами, проїздами, заїздами та проходами на території Старосамбірської міської ради.»

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

23 сесія восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 11 травня 2023р.                              м. Старий Самбір                     №1393

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок під існуючими комунальними дорогами, проїздами, заїздами та проходами на території Старосамбірської міської ради.

            У зв’язку з необхідністю інвентаризації існуючих комунальних доріг, проїздів на території громади, керуючись ст. 12, Земельного Кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок під існуючими комунальними дорогами, проїздами, заїздами та проходами на території Старосамбірської міської ради

2. Доручити Старосамбірському міському голові І.Трухиму замовити від імені Старосамбірської міської ради виготовлення документацій із землеустрою, зазначених в п. 1 даного рішення за рахунок коштів, не заборонених діючим законодавством.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ