Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

18/05/2023

Рішення сесії від 11.05.2023 № 1394 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку в постійному користуванні гр.Затварському А.В.»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

23 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 травня 2023р.          м. Старий Самбір                 № 1394

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку в постійному користуванні гр.Затварському А.В.

Розглянувши заяву громадянина Затварського Антона Васильовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 12,122,123,125,126 та Розділу Х Перехідних положень п.6-1 Земельного кодексу України, Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянину Затварському Антону Васильовичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної ділянки площею 29,79га. для ведення фермерського господарства, яка розташована за межами населеного пункту с. Стара Ропа (хутір Бучів) Старосамбірської міської ради Самбірського району, що перебуває у постійному користуванні фермерського господарства «БУЧОК»

2. Громадянину Затварському Антону Васильовичу замовити у сертифікованого інженера-землевпорядника виготовлення технічної документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), погодити та подати на затвердження сесії відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ