Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

01/12/2022

Рішення сесії від 24.11.2022 № 1117 «Про зміну найменування ЗЗСО І-ІІ ступенів с.Біличі та затвердження Статуту закладу в новій редакції»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19-а позачергова сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  24 листопада 2022р.                      м. Старий Самбір                          № 1117

Про зміну найменування ЗЗСО І-ІІ ступенів с.Біличі та затвердження Статуту закладу в новій редакції

        Відповідно до ст.9 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про освіту» та ст. 35 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства України у сфері освіти, Старосамбірська міська рада

               ВИРІШИЛА:

  1. Змінити найменування Закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів села Біличі Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22385354, місце знаходження: вул. Центральна, будинок 60, с.Біличі Самбірський район Львівська область 82070 ) на «Білицька гімназія Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області».
  2. Затвердити Статут Білицької гімназії Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області, виклавши його в новій редакції (додається).
  3. Директору Білицької гімназії Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області О.Макогон забезпечити подання необхідних документів для державної реєстрації Статуту.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з гуманітарних питань (голова комісії – О. Нискогуз).

 

 

 

Міський голова                                               Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення