Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

01/12/2022

Рішення сесії від 24.11.2022 № 1119 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність Старосамбірської міської територіальної громади об’єктів окремого індивідуально визначеного майна»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19-а  позачергова сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 24 листопада 2022р.                         м. Старий Самбір                          № 1119

Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність Старосамбірської міської територіальної громади об’єктів окремого індивідуально визначеного майна

        Відповідно до п. 51 ч. 1 ст. 26 Закону України від 21.05.97 р. № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України, «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи клопотання КНП «Старосамбірська РЛ» від 25.10.22 №843, висновки постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, Старосамбірська міська рада

            ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатну передачу у комунальну власність Старосамбірської міської територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна – легкового спеціалізованого автомобіля медичної допомоги Peugeot Boxer 2014 р.в., державний номер ВС 3164 ЕН шляхом передачі його відповідно до вимог чинного законодавства.

2. Передачу здійснити відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998р. № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 27.12.2013 № 1591 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо розроблення техніко-економічного обґрунтування забезпечення ефективного використання об’єктів права державної та комунальної власності, що пропонуються до передачі».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – С.Горбовий).

 

 

Міський голова                                                    Ігор Трухим

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення