Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

01/12/2022

Рішення сесії від 24.11.2022 № 1137 «Про збільшення статутних фондів комунальних підприємств Старосамбірської міської ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19-а позачергова сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  24 листопада 2022р                       м. Старий Самбір                          № 1137

Про збільшення статутних фондів комунальних підприємств Старосамбірської міської ради

     Відповідно до статті 57, частини четвертої статті 78 Господарського кодексу України, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

            ВИРІШИЛА:

  1. Збільшити розмір статутного фонду Комунального підприємства «Старосамбірське міське виробниче управління житлово-комунального господарства» на суму 50000,00 (п’ятдесят тисяч) гривень за рахунок грошового внеску власника.
  2. Збільшити розмір статутного фонду Комунального підприємства «Старосамбірське водоровідно-каналізаційне господарство» на суму 450000,00 (чотириста п’ятдесят тисяч) гривень за рахунок грошового внеску власника.
  3. Збільшити розмір статутного фонду Комунального підприємства «Старий Самбіртеплокомуненерго» на суму 80000,00 (вісімдесят тисяч) гривень за рахунок грошового внеску власника.
  4. Збільшити розмір статутного фонду Комунального підприємства «Старосамбірське міське бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» на суму 80000,00 (вісімдесят тисяч) гривень за рахунок грошового внеску власника.
  5. Використання коштів, за рахунок яких формується статутний фонд комунальних підприємств Старосамбірської міської територіальної громади, зазначених в пунктах 1-4 цього рішення, здійснювати за погодженням з постійною комісією з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та постійною комісією з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій (голова комісії – депутат Р.Лазірко) та міжнародного співробітництва та постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії  - депутат С.Горбовий).

 

 

 

Міський голова                                          Ігор ТРУХИМ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення