Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

01/12/2022

Рішення сесії від 24.11.2022 № 1140 «Про надання дозволу ТОВ «Оператор газо-транспортної системи України» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,10га під існуючими об’єктами трубопровідного транспорту»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19-а позачергова сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 24 листопада 2022р.                м. Старий Самбір                          № 1140

Про надання дозволу ТОВ «Оператор газо-транспортної системи України» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,10га під існуючими об’єктами трубопровідного транспорту та для розміщення і експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту, а саме: під’їздної автодороги ГРС на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області

            Розглянувши клопотання ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,10га під існуючими об’єктами трубопровідного транспорту та для розміщення і експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту, а саме: під’їздної автодороги ГРС на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області,  керуючись ст. 12, 118, 121, 122, Земельного Кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,10га під існуючими об'єктами трубопровідного транспорту та для розміщення і експлуатації об'єктів трубопровідного транспорту, а саме: під'їздної автодороги ГРС на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2. ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,10га під існуючими об’єктами трубопровідного транспорту та для розміщення і експлуатації об'єктів трубопровідного транспорту, а саме: під'їздної автодороги ГРС на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області подати на розгляд сесії Старосамбірської міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення