Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

22/04/2024

Рішення сесії від 09.04.2024 № 1996 «Про затвердження переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі КНП СМР «Старосамбірська РЛ»»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

31 сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 09 квітня 2024р.                                 м. Старий Самбір                          № 1996

Про затвердження переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі КНП СМР «Старосамбірська РЛ»

Керуючись ст. 25,26, 59,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою  врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває у комунальній власності Старосамбірської міської ради, відповідно до ст. 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року № 157-IX, Порядку  передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України  від 03.06.2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна, враховуючи звернення КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» від 02.04.2024 року №151, звернення КНП СМР «Старосамбірська РЛ» від 03.04.2024 року №294, висновки та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити перелік другого типу об’єктів оренди комунальної власності, що перебувають на балансі КНП СМР «Старосамбірська РЛ», які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону терміном на 5 років (додаток 1).
  2. Орендодавцем, об’єктів комунальної власності, які включені до переліку другого типу даним рішенням, визначити балансоутримувача - КНП СМР «Старосамбірька РЛ».
  3. Орендареві – КНП «Старосамбірський ЦПМД» укласти договір з КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» на вивезення твердих побутових відходів.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

 

 

                Міський голова                                               Ігор ТРУХИМ


Прикріплені файли: