Старосамбірська міська територіальна громада

Львівська область, Самбірський район

29/03/2024

Розпорядження від 29.03.2024 № 39/02-06 «Про скликання 31 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради»

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 березня 2024р.                            м. Старий Самбір                          № 39/02-06      

Про скликання 31 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

1. Скликати 31 сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 09 квітня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

2. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 31 сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

2.4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

2.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у звязку із переходом права власності на житловий будинок.

2.6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для  для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд в смт.Стара Сіль на території Старосамбірської міської ради гр. Новосельської І.І.

2.7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФГ«Кремінь» для обслуговування нежитлової будівлі в с.Кобло, на території Старосамбірської міської ради.

2.8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлової будівлі в с. Стрільбичі, Нестеру Р.М.

2.9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.10. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.11. Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення в с.Тершів, вул.Шкільна,16б.

2.12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Інвестком-Захід» для обслуговування нежитлової будівлі в м. Старий Самбір, вул.Промислова, 2, прим.1.

2.13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Старосамбірському ОЗЗСО I-III ступенів ім.Героя України Богдана Сольчаника для обслуговування школи в м. Старий Самбір вул. Шевченка, №14 на території Старосамбірської міської ради.

2.14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.Проць Д.С. для обслуговування нежитлової будівлі (магазину) в м. Старий Самбір вул..Л.Галицького, №1в/3 на території Старосамбірської міської ради.

2.15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Созанській В.І. для обслуговування нежитлової будівлі (магазину) в с. Морозовичі вул.Центральна, № 43/а на території Старосамбірської міської ради.

2.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення на території Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області площею 10,6989 га.

2.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення на території Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області площею 15,0454 га.

2.18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення на території Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області площею 17,7223 га.

2.19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення на території Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області площею 19,5906 га.

2.20. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах та надання дозволу на розробку проекту землеустрою (кадастровий номер 4625110100:02:000:0116).

2.21. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (кадастровий номер: 4625110100:02:000:0092).

2.22. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (кадастровий номер: 4625110100:02:000:0068).

2.23. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (кадастровий номер: 4625110100:02:000:0072).

2.24. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення ( кадастровий номер 4625110100:02:000:0999).

2.25. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,00 га.

2.26. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 10,00 га.

2.27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення.

2.28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь

2.29. Про надання земельної ділянки в постійне користування Державній установі «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» в м. Старий Самбір, вул. Лесі Українки,7.

2.30. Про затвердження ТД із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення  площею 11,2200 га.

2.31. Про затвердження ТД із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення  площею 17,2430 га.

2.32. Про надання дозволу на виготовлення технічної докуметації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер 4625110100:03:003:0244) на території Старосамбірської міської ради Самбірського району, Львівської області.

2.33. Про припинення діяльності шляхом ліквідації «Закладу загальної середньої освіти I ступеня села Кобло Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.34. Про припинення діяльності шляхом ліквідації «Закладу загальної середньої освіти I ступеня села Лаврів Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.35. Про припинення діяльності шляхом ліквідації «Закладу загальної середньої освіти I-II ступенів села Стара Ропа Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.36. Про припинення діяльності шляхом ліквідації філії Старосамбірського ОЗЗСО I-III ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника – «ЗЗСО I-II ст. с.Спас» Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.37. Про припинення діяльності шляхом ліквідації філії Старосамбірського ОЗЗСО I-III ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області «ЗЗСО I с.Сушиця».

2.38. Про звіт директора КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» за роботу підприємства у 2023 році.

2.39. Про звіт директора КП «Старосамбірське МВКГ» за роботу підприємства у 2023 році.

2.40. Про звіт директора КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» за роботу підприємства у 2023 році.

2.41. Про затвердження Статуту КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» (у новій редакції).

2.42. Про звіт директора КНП СМР «Старосамбірський ЦПМД» щодо виконання фінансового плану та роботу підприємства у 2023 році.

2.43. Про звіт генерального директора КПН СМР «Старосамбірська РЛ» щодо виконання фінансового плану та роботу підприємства у 2023 році.

2.44. Про звіт директора КП «Старосамбірське МБТІ та ЕО» за роботу підприємства у 2023 році.

2.45. Про звіт в.о.директора КП Старосамбірське радіомовлення «Голос Прикарпаття» за роботу у 2023 році.

2.46. Про звіт міського голови І.Трухима про діяльність виконавчих органів Старосамбірської міської ради за 2023 рік.

2.47. Про затвердження Програми «Соціальний розвиток і реабілітація осіб з інвалідністю на підтримку статутної діяльності ГО «Старосамбірська організація осіб з інвалідністю Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України» на 2024 рік».

2.48. Про затвердження Програми проведення оздоровчо-реабілітаційних заходів громадської організації навчально–реабілітаційного центру дітей з інвалідністю «Філомена» на 2024 рік.

2.49. Про затвердження «Програми організації та проведення громадських робіт Старосамбірським управлінням Самбірської філії Львівського обласного центру зайнятості на 2024 рік».

2.50. Про затвердження Програми святкувань та урочистих заходів присвячених Міжнародному дню захисту прав дітей на 2024 рік.

2.51. Про затвердження Програми по транспортуванню хворих з хронічною нирковою недостатністю, які отримують програмний гемодіаліз у КНП ДМР «Дрогобицька центральна районна лікарня».

2.52. Про затвердження Програми забезпечення пацієнтів хірургічного відділення КНП СМР «Старосамбірська РЛ» спеціалізованим шовним матеріалом у 2024 році.

2.53. Про затвердження Програми матеріальної підтримки відділення №1 Самбірського РВП ГУНП у Львівській області з забезпечення матеріально-технічної бази, покращення охорони публічного порядку та безпеки на території Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік.

2.54. Про затвердження Програми фінансової підтримки сімей з хворими на цукровий діабет дітьми до 14 років на 2024 рік.

2.55. Про затвердження Програми придбання та вручення подарункових наборів з нагоди Великодніх свят.

2.56. Про затвердження програми привітання з нагоди ювілейної дати (90, 95, 100 і більше років) шляхом придбання та вручення подарункових наборів мешканцям Старосамбірської територіальної громади на 2024 рік.

2.57. Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим категоріям громадян за послуги зв’язку на 2024 рік.

2.58. Про затвердження Програми організації та проведення дитячим мистецько-спортивним клубом «СКОБ» спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів та занять боксом в м.Старий Самбір на 2024 рік.

2.59. Про затвердження Програми створення та облаштування КРЕДЕНС простору в КЗ «Старосамбірська публічна бібліотека» на 2024 рік.

2.60. Про затвердження Програми «Молодь Старосамбірщини на 2024 рік».

2.61. Про затвердження Програми святкувань та урочистих заходів на 2024 рік.

2.62. Про затвердження Програми «Розвиток туристичної галузі Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік».

2.63. Про затвердження Програми «Розвиток фізичної культури і спорту Старосамбірщини на 2024 рік».

2.64. Про затвердження плану заходів на виконання програм Старосамбірської міської ради на 2024 рік.

2.65. Про затвердження Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення 7 прикордонного Карпатського загону (військова частина 2144) на 2024 рік.

2.66. Про затвердження Програми підтримки 8 Державного пожежно – рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області на 2024 рік.

2.67. Про затвердження Програми підтримки талановитих дітей Старосамбірської територіальної громади на 2024 рік.

2.68. Про затвердження Програми розвитку футболу та підтримки громадської організації «Футбольно - спортивний клуб «ПРИКАРПАТТЯ» на 2024 рік

2.69. Про затвердження Програми фінансової підтримки управління соціального захисту населення Самбірської районної державної адміністрації на 2024 рік.

2.70. Про затвердження програми підтримки та розвитку КНП «Старосамбірська РЛ».

2.71. Про затвердження Програми матеріальної підтримки військової частини А4638 на 2024 рік.

2.72. Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення військової частини А0998 на 2024 рік

2.73. Про затвердження Програми прийому та створення умов для належного перебування дітей зі східних областей України на 2024 рік.

2.74. Про затвердження Програми підтримки та розвитку військової частини А3817 на 2023 рік.

2.75. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2024 рік.

2.76. Про передачу об’єкта незавершеного будівництва.

2.77. Про надання згоди на прийняття будинку №2 по вул.Залізнична с.Торчиновичі в комунальну власність Старосамбірської міської ради.

2.78. Про надання згоди на прийняття будинку №31 по вул.Центральна с.Тершів в комунальну власність Старосамбірської міської ради

2.79. Про затвердження Положення про громадські слухання в Старосамбірській міській територіальній громаді.

2.80. Про передачу в господарське відання Старосамбірського ОЗЗСО I-III ступенів імені Героя України Богдана Сольчаника.

2.81. Про відкриття відділення з виду спорту – шахи в КЗ «Старосамбірська дитячо-юнацька спортивна школа».

2.82. Про розгляд заяви Годія Івана Івановича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.83. Про розгляд заяви Гевко Надії Євгенівни мешканки с.Волошиново щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.84. Про розгляд заяви Здреник Марії Станіславівни мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.85. Про розгляд заяви Головецького Михайла Степановича мешканця с.Тершів щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.86. Про розгляд заяви Мочульської Михайлини Петрівни мешканки с.Страшевичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.87. Про розгляд заяви Торчиняк Марії Андріївни мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.88. Про розгляд заяви Цапа Ярослава Михайловича мешканця с.Торгановичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.89. Про розгляд заяви Луцик Марії Павлівни мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.90. Про розгляд заяви Терлецького Михайла Миколайовича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.91. Про розгляд заяви Шишки Ігора Георгійовича мешканця с.Спас щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.92. Про розгляд заяви Дюс Марії Богданівни мешканки с.Лаврів щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.93. Про розгляд заяви Щербан Лесі Миколаївни мешканки с.Стрільбичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.94. Про розгляд заяви Колодруб Оксани Степанівни мешканки с.Стрільбичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.95. Про розгляд заяви Багнія Василя Васильовича мешканця с.Стрільбичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.96. Про розгляд заяви Козара Осипа Петровича мешканця с.Страшевичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.97. Про розгляд заяви Лешика Тараса Володимировича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.98. Про розгляд заяви Вагіля Михайла Івановича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.99. Про розгляд заяви Терешкевич Олександри Григорівни мешканки с.Тершів щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Терешкевича Дем’яна Миколайовича.

2.100. Про розгляд заяви Янів Марії Михайлівни мешканки с.Стрільбичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Яніва Івана Михайловича.

2.101. Про розгляд заяви Гай Елен Євгенівни мешканки с.Тершів щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування пораненого сина Федячка Андрія Юрійовича.

2.102. Про розгляд заяви Дочича Миколи Васильовича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги за Програмою фінансової підтримки сімей з хворими на цукровий діабет дітьми до 14 років на 2024 рік для сина Дочича Богдана Миколайовича.

2.103. Про розгляд заяви Легуцької Мар’яни Ярославівни, мешканки с.Страшевичі, щодо надання одноразової грошової допомоги за Програмою фінансової підтримки сімей з хворими на цукровий діабет дітьми до 14 років на 2024 рік для сина Легуцького Матвія Романовича.

2.104. Про розгляд заяви Федак Валентини Іванівни, мешканки с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги за Програмою фінансової підтримки сімей з хворими на цукровий діабет дітьми до 14 років на 2024 рік для сина Задільського Дениса Васильовича.

2.105. Про розгляд заяви Пліша Зіновія Михайловича, мешканця с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги за Програмою фінансової підтримки сімей з хворими на цукровий діабет дітьми до 14 років на 2024 рік для сина Пліша Максима Зіновійовича.

2.106. Про розгляд заяви Українця Ігора Степановича мешканця с.Спас щодо надання одноразової грошової допомоги за Програмою фінансової підтримки сімей з хворими на цукровий діабет дітьми до 14 років на 2024 рік для сина Українця Адрія Ігоровича.

2.107. Про розгляд заяви Пашко Галини Зіновіївни мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування матері Рак Дарії Миколаївни.

2.108. Про розгляд заяви Мешко Ольги Олександрівни мешканки с.Торчиновичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування матері Старостіни Оксани Володимирівни.

2.109. Про розгляд заяви Топоровича Богдана Тарасовича мешканця с.Воля щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.110. Про розгляд заяви Кухар Марії Іванівни мешканки с.Біличі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.111. Про розгляд заяви Канюк Надії Іванівни мешканки с.Біличі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Канюка Романа Ярославовича.

2.112. Про розгляд заяви Мовчко Марії Миколаївни мешканки с.Біличі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.113. Про розгляд заяви Товарницького Олега Дмитровича мешканця с.Тершів щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.114. Про розгляд заяви Пупи Михайла  Михайловича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.115. Про розгляд заяви Яєчника Віктора Володимировича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.116. Про розгляд заяви Яким Тетяна Володимирівни мешканки м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.117. Про розгляд заяви Стецик Лесі Петрівни мешканки с.Стрільбичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування

2.118. Про виплату одноразової допомоги на поховання Хмілевського Сергія Андрійовича.

2.119. Про виплату одноразової допомоги на поховання Лужецького Богдана Мироновича.

2.120. Про виплату одноразової допомоги на поховання Гусака Олександра Івановича.

2.121. Про виплату одноразової допомоги на поховання Яника Володимира Михайловича.

              

 

 

                Міський голова                                              Ігор ТРУХИМ